Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Πανθρακικός στη φιλική κόντρα με την Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Πανθρακικός και Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Κομοτηνής για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετώπισε πρόβλημα αναποτελεσματικότητας απέναντι στην καλοστημένη άμυνα τον Ξανθιωτών και δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, έχοντας και δόση ατυχίας καθώς τόσο στο 50′ με τον Βάσκο όσο και στο 51′ με τον Εμρέ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ζωγράφος, Καλογρανάς, Αρετάς, Σαπνάρας, Λειβαδιώτης, Χακάν, Κωσταρέλης, Γιαννακιτσίδης. Γκουτσίδης, Ερκάν, Μπαϊκαρά.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Κοτσάκης, Γκουντάκης, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Τσώλας, Σμάλης, Νικολαΐδης, Παχούμης, Βάσκος, Εμρέ, Φουρλατάρας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Μοσχίδης. Παπάζογλου, Δεμένικος, Αποστόλης, Νικολούδης, Παπακυριάκου, Ντουρμπάκος, Κιαχίδης, Ξενόπουλος, Δελιορίδης, Κατσέλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Κρυστάλης, Μακρίδης Σ., Νταμπακλής, Στέκας, Αραμπατζής, Μωυσιάδης, Καμιλής, Μανουκίδης, Σαββόγλου, Κυρλίδης, Μερτ.