Super League: Πήρε τον πρώτο βαθμό ο Ταουσιάνης στη Νίκαια με βασικό τον Αλφρέντο Μεχία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να μπουν μπροστά στο σκορ, κυρίως με τον Άοσμαν. Ο Σύριος στο 8′ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 11ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του χτύπησε στη συμβολή του δοκαριού.

Η καλύτερη στιγμή του Λεβαδειακού σημειώθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντινίδης αστόχησε από καίρια θέση μέσα στην περιοχή. Μετά το 26ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε. Οι Νικαιώτες είχαν κάποιες τελικές, με σουτ εκτός περιοχής, στα οποία ο Μάρκοβιτς είχε απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα κρατώντας την κατοχή της μπάλας. Ξανά όμως προσπαθούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Το μομέντουμ αυτό δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι Βοιωτοί.

Μετά την είσοδο του Λοβέρα στον αγωνιστικό χώρο, οι Νικαιώτες απέκτησαν άλλον… αέρα και απειλούσαν διαρκώς. Όμως ο Μάρκοβιτς δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν έως και το φινάλε. Μάλιστα ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90′ με τον Τσιριγώτη.