ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε τον πρώην διαιτητή Μιχάλη Ντάκο ως υπεύθυνο της ακαδημίας της η Βιστωνίδα – Η Δαλάτση στις δημόσιες σχέσεις

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Διοίκηση του ΑΟ Βιστωνίδας γνωστοποίησε ότι «στα πλαίσια της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Συλλόγου μας, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας αναλαμβάνει η Χρυσούλα Δαλάτση, και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Ντάκος».

Η Χρυσούλα Δαλάτση είναι γνωστή στον χώρο και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχοντας υπάρξει στο όχι μακρινό παρελθόν και υποψήφια για το ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Ντάκος είναι ο γνωστός πρώην διαιτητής επιπέδου Super League αλλά και παρατηρητής διαιτησίας, που θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε τέτοιο πόστο.

«Ευχή και μέριμνα όλων, είναι η συγκρότηση ενός συνόλου σωστά δομημένου ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τον σύλλογό μας όσο και για το ποδόσφαιρο του τόπου μας γενικότερα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά τους», αναφέρει η ανακοινωση της Βιστωνίδας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται