ΕΠΣ Έβρου: Επένδυση στο μέλλον από τον ΑΟ Νεοχωρίου με τον 18χρονο Κολιούδη

Ο ΑΟ Νεοχωρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολιούδη, επενδύοντας στο μέλλον, μιας και πρόκειται για έναν 18άχρονο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Σαγήνης.

Σημαντική ενίσχυση για το μέλλον του ΑΟ Νεοχωρίου, με την ομάδα του Χρήστου Μαυράκη να ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολιούση, που είχε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή Σαγήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επένδυση στο μέλλον για την ομάδα μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον δεκαοχτάχρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κολιούδη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε γέννημα-θρέμμα ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Σαγήνης(τον οποίο και ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής)και πάρα το νεαρό της ηλικίας του πρόλαβε να βάλει την σφραγίδα του με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Β’Επς Έβρου.

Τον καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο με την ομάδα μας».

Συνεχίζουμε..