Ξαναφορά τα γάντια του ο Γιώργος Ποιμενίδης!

Στον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς θα βρίσκεται την φετινή σεζόν ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης που για αρκετά χρόνια ήταν κάτω από τα γκολποστ ομάδων της Ροδόπης.

Ο Ποιμενίδης τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στον Εθνικό Αγιονερίου και Πάικο Γουμένισσας έχοντας διπλό ρόλο, αυτόν του προπονητή και τερματοφύλακα. Φέτος αποφάσισε να φορέσει ξανά τα γάντια του αφού τερματοφύλακες με την εμπειρία του και την κλάση του δεν υπάρχουν στον Νομό Κιλκίς.

Ο «Ποιμε” που στην τετραετία του στην Ροδόπη αγωνίστηκε σε Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών, στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του (6 κύπελλα, τα 2 με Κιλκισιακό, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, 5 πρωταθλήματα με Κιλκισιακό, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης).

Ο 37χρονος πορτιέρε στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακό, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως οι Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου Πάικο Γουμένισσας και ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.