Βόμβες Τσιάρτα για τον Κώστα Κωνσταντινίδη: «Δεν έχει το δίπλωμα που απαιτεί η UEFA και τον έχουν τεχνικό διευθυντή στην Εθνική»

Βόμβες έριξε ο Βασίλης Τσιάρτας στη συνέντευξη «ποταμό» που παραχώρησε στους Betarades, οι οποιες άγγιξαν και τον Εβριτη νυν τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος καλείται να αποδείξει πλέον αν όλες αυτές οι καταγγελίες είναι ψευδείς.

Ο Τσιάρτας υποστηριξε ότι δεν έχει δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή προπονητή UEFA PRO, όπως φερεται να απαιτεί η UEFA ώστε να δουλεύει κάποιος σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και σε τέτοιον ρόλο. Παράλληλα ανέφερε πως όταν ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο δούλευε και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών, με γραφείο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία.

«Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Τσιάρτα.

«Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο», σχολίασε ο Τσιάρτας, που εμμέσως πλην σαφώς υποστήριξε ότι αυτό ισχύει και για τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο προσθέτοντας ότι το κουμάντο στην ΕΠΟ κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέσω του στενού του συνεργάτη Γιάννη Παπαδόπουλου και αναφέροντας και προσωπικές συνομιλίες μαζί του που είχαν να κάνουν με την αναληψη πόστου στην Εθνική Νέων.

Πλέον αναμένεται αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, από ποιους και προς ποια κατεύθυνση.