Volley League: Επένδυση στο μέλλον με τον ταλαντούχο Χατζημαρινάκη για τον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον νεαρό πασαδόρο Χαράλαμπο Χατζημαρινάκη.

Ο 17χρονος πασαδόρος με καταγωγή από την Ορεστιάδα ήταν μέλος της περσινής ομάδας των μικρών του Άθλου που κατέλαβαν την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι είναι γιος του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου, Παντελή Χατζημαρινάκη.

Αναφορικά: Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο αθλητή, Χατζημαρινάκη Χαράλαμπο.

Ο 17χρονος Ορεστιαδίτης πασαδόρος (1.96μ), θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Άθλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο της Volley League 2022-2023, όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Πρόκειται για ένα ακόμη μέλος της πολλά υποσχόμενης ομάδας των “μικρών” του συλλόγου μας, που κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

Αμέσως μετά την υπογραφή της ανανέωσης της συνεργασίας του ο Χατζημαρινάκης δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας για την δυνατότητα που μου δίνει να συμμετάσχω στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού βολεϊ, τη Volley League 2022-23 και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Χαράλαμπο μια σεζόν γεμάτη υγεία με πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων του, ομαδικών και προσωπικών.