Μήνυση Οντέρ Μουμίν για συκοφαντικές επιθέσεις μέσω του Facebook

Μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω ανώνυμων λογαριασμών στο Facebook κατέθεσε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Η έγκληση του Δημάρχου Ιάσμου διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των διαχειριστών των λογαριασμών στο Facebook που φέρουν το όνομα «Ramadan Alimemet» και «Πινέζα», μέσω των οποίων ο Οντέρ Μουμίν καταγγέλλει ότι δέχεται συκοφαντικές επιθέσεις.

Ειδικότερα, όσον αφορά τη σελίδα με το όνομα «Πινέζα», οι διαχειριστές της φέρεται πως έχουν στοχοποιήσει τον Δήμαρχο Ιάσμου σε σημείο εμμονής και εμπάθειας καθώς όλες οι αναρτήσεις της εν λόγω σελίδας αφορούν όχι συνολικά τη λειτουργία του Δήμου Ιάσμου ή και το έργο όλων των αντιδημάρχων αλλά στρέφονται αποκλειστικά και μόνο κατά του Οντέρ Μουμίν.

Η εμπάθεια των διαχειριστών της εν λόγω σελίδας για τον Οντέρ Μουμίν αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι από τις συκοφαντικές επιθέσεις δεν γλιτώνουν ούτε τα τοπικά ΜΜΕ που απλά κάνουν τη δουλειά τους, δημοσιεύοντας τα δελτία Τύπου του Δήμου Ιάσμου.

Ενδεικτικό είναι ότι, στόχος συκοφαντικής επίθεσης από τη σελίδα «Πινέζα» έγινε πρόσφατα και η «Φωνή της Ροδόπης», επειδή απλά δημοσιεύσαμε το δελτίο τύπου του Δημάρχου Ιάσμου που κατήγγειλε «προσβολή των Σαρακατσάνων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου».

«Συντεταγμένα σαν στρατιωτάκια, τα τοπικά ΜΜΕ, απόλυτα εξαρτώμενα από τον δήμαρχο Ιάσμου», η συκοφαντική αναφορά των «κουκουλοφόρων» του facebook για τη «Φωνή της Ροδόπης», η οποία συνοδεύεται από την απαξιωτική και υβριστική φράση «κίτρινος Τύπος».

Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε τους ανώνυμους «κουκουλοφόρους», όταν εντοπιστούν και έρθει η ώρα να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, με ποιον ακριβώς τρόπο θα εξηγήσουν πως η «Φωνή της Ροδόπης», ένα από τα τοπικά ΜΜΕ που έχει ασκήσει έντονη κριτική στον Δήμαρχο Ιάσμου είναι ταυτόχρονα και «απόλυτα εξαρτώμενη» από τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Οντέρ Μουμίν:

Οι συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές κατά της «Φωνής της Ροδόπης»:

Πηγή: https://fonirodopis.gr/