Μετά την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στην Ξάνθη έρχεται συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στην… Χίο

Για διακοπές ήρθε στη Χίο ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου και εκτός από τα καλά λόγια για το νησί, σε δηλώσεις του σε τοπικά έντυπα, σημείωσε ότι σύντομα θα γίνει στο νησί η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι σχετική απόφαση να γίνονται συνεδριάσεις και εκτός Αθηνών και έμφαση στις ακριτικές περιοχές και τα νησιά έχει δημοσιοποιηθεί με το που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ο Τάκης Μπαλτάκος. Στην τρέχουσα ΕΕ της ΕΠΟ μετέχει ως μέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου (επέστρεψε στην θέση που προσωρινά είχε καλυψει ο Κομοτηναίος παράγοντας) συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, Στρατή Φεργαδιώτη, είχε το πρωί συνάντηση με το Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη.

Το στέλεχος της ΕΠΟ ρωτήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα του υψηλού κόστους των μετακινήσεων, που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στα νησιά, κάτι που αναγνώρισε λέγοντας ότι πρέπει να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες, τόσο προς την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και προς τις περιφέρειες για τη στήριξη των νησιωτικών ομάδων.