ΕΠΣ Έβρου: Τρελό παρασκήνιο με τον νέο προπονητή του Ιπποκράτη και ευθείες βολές σε βάρος του από τον ΑΟ Μαΐστρου

Ο Γιώργος Μαρασλής ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ως νέος προπονητής του πρωταθλητή Εβρου Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, ωστοσο η αποχώρησή του από τις ακαδημίες του ΑΟ Μαΐστρου, που τυγχάνει και μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φαίνεται ότι δεν έγινε σε συναινετικό κλίμα.

Μάλιστα ο ΑΟ Μαΐστρου εξέδωσε ανακοινωση με την οποία ρίχνει αρκετά βέλη στον Μαρασλή, κατηγορόντας τον ευθέως για αθέτηση υποσχέσεων και ανήθικη συμπεριφορά προς τον σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλός Μαΐστρου προς αποφυγή δυσμενών σχολίων από τον αθλητικό κόσμο του Ν. Έβρου και ιδιαίτερα της Αλεξανδρούπολης και την ενημέρωση των κηδεμόνων του τμήματος της Κ-16 σας παραθέτει όλο το καλοκαιρινό ιστορικό για φυγή του κ. Μαρασλή Γεώργιου.

Την 16 Ιουνίου 2022, τελευταία ημέρα προπονήσεων της Ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου, που είναι μέλος του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού, ο υπεύθυνος της ακαδημίας μαζί με στελέχη του ΔΣ, πρότειναν στον κ. Μαρασλή Γεώργιο την ανανέωση και την συνέχιση της συνεργασίας για την σεζόν 2022-2023, ως προπονητής στο τμήμα Κ-16.

Η απάντηση του κ. Μαρασλή στην παραπάνω πρόταση, είναι θετική αλλά λόγω πολλών νέων επαγγελματικών υποχρεώσεων, μας ζήτησε λίγο χρόνο για να μπορέσει να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα μέσα στην σεζόν.

Την 02 Ιουλίου 2022,μετά από 16 ημέρες, κατά τις οποίες υπήρχε διαρκής τηλεφωνική επικοινωνία και από τις δύο πλευρές, και δηλώνοντας μας ο κ. Μαρασλής ότι θέλει να συνεχίσει (έχει δεθεί με τα παιδιά της Κ-16 και είναι κρίμα να τα αφήσει), μας δίνει το δικαίωμα να μιλήσουμε και με άλλους προπονητές (έγιναν κάποιες επαφές) σε περίπτωση που δεν μπορέσει να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τελικά γίνεται συνάντηση με τον κ. Μαρασλή και αποφασίζεται η συνέχιση της συνεργασίας, με αύξηση μισθού και μείωση των προπονήσεων του τμήματος Κ-16 για διευκόλυνση του και ανακοινώνεται από την Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου, μέλος του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού. (μέχρι τώρα δεν τον έχουν θυμηθεί οι φίλοι του).

Την 06 Αυγούστου 2022, πραγματοποιείται συνάντηση προπονητών με υπευθύνους της ακαδημίας για την κατάρτιση του προγράμματος (ημέρες και ώρες προπονήσεων) πήρε ότι ζήτησε. (μέχρι τώρα δεν τον έχουν θυμηθεί οι φίλοι του).

Την 10 Αυγούστου 2022, ο κ. Μαρασλής μας ενημερώνει τηλεφωνικά ότι έχει δεχθεί μία πολλή δελεαστική πρόταση από τον Α.Ο. Ιπποκράτη(τον θυμήθηκαν οι φίλοι του) και μας ζητάει να τον βοηθήσουμε- αποδεσμεύσουμε από ηθικής πλευράς, (δεν έχουμε και συμβόλαιο), να πραγματοποίηση το όνειρό του. Μετά από συζητήσεις και συναντήσεις του ΔΣ ο Α.Ο. Μαΐστρου αποφασίζει ότι λόγω του χρονικού ορίου 19 ημέρες πριν την έναρξη των προπονήσεων και ότι είδη έχει ανακοινωθεί ως προπονητής και έχουν ενημερωθεί όλα τα παιδιά της Κ-16 δεν μπορούμε να τον αποδεσμεύσουμε και η απόφαση είναι δικιά του.

Την 18 Αυγούστου 2022,μετά από 8 ημέρες συζητήσεις και συναντήσεις μεταξύ κ. Μαρασλή του ΔΣ Α.Ο Μαΐστρου και ΔΣ Α.Ο Ιπποκράτη (μας πρότειναν και ποιους προπονητές να πάρουμε να είναι καλά οι άνθρωποι) και την αρνητική απάντηση του Α.Ο Μαΐστρου προς τον Α.Ο Ιπποκράτη για την μη (ηθική) αποδέσμευση του κ. Μαρασλή μας ζήτησε και ήρθε στο γήπεδο για να μας ενημερώσει ότι δεν τον σεβαστήκαμε ( ο σεβασμός κατά τον κ. Μαρασλή είναι να τον αποδεσμεύσουμε) τον ενημερώσαμε ότι κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας ( μιλήσαμε με 5-6 προπονητές οι οποίοι μας απαντούσαν είτε δεν μπορούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και ότι έχουν δώσει τον λόγω τους σε άλλες ακαδημίες, προσπαθήσαμε να κάνουμε ανακατατάξεις στα τμήματα της Ακαδημίας μας δεν τα καταφέραμε) συμφωνήσαμε (δώσαμε για δεύτερη φορά τα χέρια και μας τόνισε ότι θα στενοχωρήσω το Α.Ο Ιπποκράτη και όχι εσάς διότι με σας είμαι δεμένος τα 3 τελευταία χρόνια) την συνέχιση της συνεργασίας μας και μας πρότεινε την διεύρυνση της συνεργασίας μας να τον εντάξουμε και ως προπονητή στην Κ-10, ώστε να μειώσουμε την χασούρα όπως είπε ο κ. Μαρασλής.

Την 19 Αυγούστου 2022, μετά από 15 ώρες από την συμφωνία (ευτυχώς πρόλαβε και λάλησε ο πετεινός) ο κ. Μαρασλής μας ενημέρωσε ότι λήγει την συνεργασία μας και συμφώνησε με το Α.Ο Ιπποκράτη διότι τέτοια δελεαστική πρόταση δεν μπορεί να την αρνηθεί.

Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου και οι ποδοσφαιριστές (prodidit) της Κ-16 εύχονται ολόψυχα στον κ. Μαρασλή Γεώργιο, την πραγματοποίηση των ονείρων του ως προπονητή στο Πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ».