Super League 2: Στον Απόλλωνα Πόντου ο Κομοτηναίος Χουσεΐν Μουμίν

Παίκτης του Απόλλωνα Πόντου είναι με κάθε επισημότητα ο 35χρονος πλέον Κομοτηναίος αμυντικός μέσος, Χουσεΐν Μουμίν.

Ξεκίνησε από τον Πανθρακικό και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου καταγράφοντας 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν κέρδισε την άνοδο στην Super League με τη φανέλα του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χουσεΐν Μουμίν. Οι συστάσεις για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι περιττές καθώς η διαδρομή του στις επαγγελματικές κατηγορίες με περισσότερες από 300 συμμετοχές και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί με επιτυχία καταδεικνύουν την ποδοσφαιρική αξία και το ήθος του.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανθρακικό και έχει αγωνιστεί σε Πανσερραικό, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Λαμία, Τρίκαλα, Άρη, Ηρακλή, Χανιά και τελευταία χρονιά στον Διαγόρα Ρόδου. Πριν από την στάση του στην Ρόδο στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ιωνικό κερδίζοντας την άνοδο στην SL! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και ευτυχίες με την ομάδα μας».