Σε τραγική κατάσταση το ΔΑΚ Κομοτηνής στο φιλικό του Πανθρακικού με την Δόξα Δράμας! «Δάσος» από χόρτα και αρκετά σκουπίδια

Σε άκρως τραγική κατάσταση ήταν το ΔΑΚ Κομοτηνής στο φιλικό παιχνίδι του Πανθρακικού με την Δόξα Δραμας, δείχνοντας ότι παρά την άνοδο της ομάδας της Ροδόπης στην Γ’ Εθνική, έχει εγκαταληφθεί σχεδόν στην τύχη του από τους ιθύνοντες (κατα βαση τον Δήμο Κομοτηνής στον οποίο ανήκει και δευτερευόντως την ομάδα που το χρησιμοποιεί).

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η ομάδα της Δόξας Δράμας, που δείχνει ένα… δάσος από χόρτα γύρω από τον ποδοσφαιρικό αγωνιστικό χώρο, πάνω στους διαδρόμους του στίβου και ενώ σε ορισμένα σημεία το γρασίδι ήταν ανομοιόμορφα κομμένο.

Οπως εξηγήθηκε στο ThrakiSportS, αυτή η τραγική εικόνα οφειλόταν στο γεγονός ότι το γρασίδι κουρεύτηκε μόλις το… πρωί της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Δόξα Δράμας, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Και φυσικά, δεν υπήρχε χρόνος όλο αυτό το δάσος από χόρτα που κόπηκε άρον άρον το πρωί, να μεταφερθεί έγκαιρα ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι κωμικοτραγικές εικόνες.

Ωστόσο, οι εικόνες αυτές είναι το λιγότερο σε σχέση με τα αμέτρητα σκουπίδια αλλά και την άσχημη εικόνα στις τουαλέτες με τεράστιους ιστούς αράχνης, που θυμίζει σε αρκετά σημεία η δημοτική αθλητική εγκατάσταση, με χαρτιά από κρουασάν και χάρτινα ποτήρια από καφέδες πεταμένα εδώ και εκεί, ακόμα και… φύλλα αγώνος αρκετά χρόνια πριν.

Το ΔΑΚ Κομοτηνής καλώς ή κακώς θα αποτελέσει την έξωθεν μαρτυρία για εκατοντάδες επισκέπτες όλη την σεζόν, αφού αποτελεί την βασική έδρα του Πανθρακικού αλλά και της Ροδόπης ’87 που εκπροσωπουν την πόλη αλλά και τον νομό στα εθνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Η εικόνα του οφείλει να είναι, ακόμα και στην καρδια του καλοκαιριού, τουλάχιστον ευπρεπής.

Δεν έχει σημασία αν φταίει ο Δήμος Κομοτηνής που δεν καθάρισε έγκαιρα ή ο Πανθρακικός που δεν πίεσε τους αρμόδιους να γίνει αυτό έγκαιρα ή δεν ανέβαλε από μόνος του πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο. Σημασία έχει να μην ξαναγίνει, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε λιγότερο απο δέκα μέρες και αυτό το γήπεδο είναι καταδικασμένο φέτος να φιλοξενήσει περίπου 25 ομάδες με τους παίκτες, τους παράγοντες αλλά και τους οπαδούς τους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Βόρειας Ελλάδας.