Γ’ Εθνική: Μεταγραφή αεροδρομίου με την Βασιλοπούλου έκανε η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών όμως στην Αλεξανδρούπολη η Αναγέννηση συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση.

Η Αναγέννηση έφερε στην Αλεξανδρούπολη την ποδοσφαιρίστρια Μυρτώ Βασιλοπούλου με παραστάσεις από την Α’ Εθνική κατηγορία καθότι πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ο Αγίας Παρασκευής Santa fc.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης: Μετά το πρώτο μπαμ η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης θέλοντας να ταράξει τα νερά του γυναικείου ποδοσφαίρου και να δώσει ένα υπερόπλο στον Κοουτς Ζαπαρτιδη προχώρησε σε μεταγραφή αεροδρομίου (άλλη μια ποδοσφαιρίστρια Α Εθνικής). Απόκτησε την Μυρτώ Βασιλοπούλου που αγωνιζόταν ως πέρσυ στην Α.Ο Αγίας Παρασκευής Santa fc. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Η Μυρτώ είναι φοιτήτρια στο τμήμα ιατρικής και για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι κοντά μας. Η Μυρτώ ήρθε τον Απρίλιο μας επισκέφτηκε ενθουσιάστηκε με το κλίμα της ομάδος και αποφάσισε. Μόνο Αναγέννηση. Μυρτώ σε καλωσορίζουμε.