Συγκλονιστικές δηλώσεις Αραούχο για Μάνταλο: «Για μένα πρώτος αρχηγός παραμένει ο Πέτρος»!

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας ότι για τον ίδιο, αλλά και για τους συμπαίκτες του στην ομάδα, «ο Πέτρος παραμένει αρχηγός».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Λαμία με τα δύο γκολ του επέλεξε αυτή την ημέρα να αποθεώσει έναν συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Μάνταλο, για τον οποίο τόνισε ότι τον θαυμάζει και ότι ο ίδιος, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές, νιώθουν ότι «ο Πέτρος είναι ο αρχηγός».

Θυμίζουμε, ο Μάνταλος δεν είναι, πλέον, στην πεντάδα των αρχηγών της ΑΕΚ, έχοντας «παραχωρήσει» το περιβραχιόνιο στον Αραούχο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που μου δίνουν την ευκαιρία οι συμπαίκτες μου να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και την επόμενη αγωνιστική να βρω δίχτυα όμως αυτό που θέλω πρώτα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα με το περιβραχιόνιο, σήμερα έτυχε να είμαι εγώ αρχηγός. Για μένα, όμως, πάντα παραμένει πρώτος αρχηγός ο Πέτρος Μάνταλος. Τον θαυμάζω και όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε ότι ο Πέτρος είναι ο αρχηγός μας».