Super League: Τρίποντο επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός! Ιδανική πρεμιέρα για Κορμπεράν και Μονρόι

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκης», με τα γκολ των Βαλμπουενά και Ρατζέλοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και “πίεσε” για ένα γρήγορο γκολ, την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 4′ ο Αγκιμπού Καμαρά λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ και στο 5′ ο Χασάν έφθασε ακόμη πιο κοντά, αφού η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 42′ ο Μανωλάς πέτυχε αυτογκόλ σε προσπάθεια για τάκλιν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της προσπάθειας.Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει όμως ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε και πάλι πιο ψηλά στο γήπεδο, γεγονός που ευνόησε τελικά τον Ολυμπιακό. Στο 53′ ο Ντε λα Φουέντε κόπηκε την τελευταία στιγμής σε αντεπίθεση, αλλά στο 57′ ο Βαλμπουενά με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Άβιλα από δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να “καθαρίσει” και το ματς, αφού στο 74′ μετά από φοβερή επιθετική ανάπτυξη, ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Ραντζέλοβιτς μέσα στην περιοχή κι αυτός με ένα “ξερό” σουτ την έστειλε στα δίχτυα για δεύτερη φορά, γράφοντας το 2-0 στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, αφού οι Πειραιώτες έριξαν ρυθμούς στο ματς, έχοντας μπροστά τους και τον αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα play off του Europa League.