Super League: «Πάρτι» του Άρη στην πρεμιέρα επί του Λεβαδειακού! Βασικός για τον Ταουσιάνη ο Αλφρέντο Μεχία

Ο υπέροχος Ντανιέλ Μαντσίνι έβαλε τα θεμέλια με δυο γκολ (12′, 45’+1′) και ο Αντρέ Γκρέι άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα (68′) στο χορταστικό 3-0 του Αρη επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα.

Ο Ντάλιελ Μαντσίνι έδιωξε όλο το άγχος της πρεμιέρας των γηπεδούχων, καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βινίσιους ο οποίος κάλυπτε τον παίκτη του Άρη και με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν περισσότερο στην αριστερή πλευρά τους, στο παιχνίδι των Βήχου-Μουτίνιο, μάλιστα ο τελευταίος απείλησε στο 16’ με σουτ στην κλειστή γωνία του Κουέστα. Το στοιχείο που τους έλειπε ήταν η ατομική ποιότητα, αυτό δηλαδή στο οποίο στηρίχθηκε ο Άρης για να αποκτήσει σκορ ασφαλείας.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάλι ο Μαντσίνι πέρασε ανάμεσα από Μεχία και Βήχου, πλάσαρε τον Μάρκοβιτς διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Άρης απείλησε στο 47’ με τον Μουτίνιο όπου ο Μπράμπετς έβαλε σωτήρια την κόντρα για να ακολουθήσει ένα κρεσέντο χαμένο ευκαιριών με μοιραίο παίκτη τον Άντρε Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές. Μετά από γκέλα του Μάρκοβιτς δεν εκτέλεσε, προηγήθηκε το άστοχο πλασέ από τη γωνία της μικρής περιοχής και στο 59’ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού σημάδεψε τις διαφημιστικές πινακίδες.

Ο 31χρονος επιθετικός Γκρέι βρήκε τελικώς αυτό που απελπισμένα έψαχνε στο 68ο λεπτό καθώς μετά από τρομερή πάσα του Πάλμα και με αποδιοργανωμένη την άμυνα του Λεβαδειακού, κοντρόλαρε την μπάλα και εκτέλεσε τον Μάρκοβιτς για το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.