ΕΠΣ Έβρου: Δυο «πρωταθλητές» στο ρόστερ του Ορφέα Σοφικού

Σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες για τη νέα αγωνιστική σεζόν προχώρησε ο Ορφέας Σοφικού, που απέκτησε τους πρωταθλητές με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, Μελιξετιάν και Γκαβανίδη.

Συνεχίζει να ενισχύεται η ομάδα του Ορφέα Σοφικού αποκτώντας τους Μελιξετιάν και Γκαβανίδη δύο πρώην ποδοσφαιριστές του περσινού πρωταθλητή στο Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Ο Μελιξετιάν είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες ΑΟ Νεοχωρίου, Βύρωνα κι Αμυγδαλεώνα Καβάλας ενώ ο Γκαβανίδης στο παρελθόν έπαιξε σε Καστανιές, Πεντάλοφο, Οινόη.

Η ανακοίνωση του Ορφέα: Η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Στράτου Μελιξετιάν και του αμυντικού Ισίδωρου Γκαβανίδη.
Ο Στράτος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Νεοχωρίου, Βύρωνα κι Αμυγδαλεώνα Καβάλας, με τελευταίο σταθμό τη Βύσσα ενώ ο Ισίδωρος γνωστός στο βόρειο Έβρο από την προϋπηρεσία του σε Καστανιές, Πεντάλοφο, Οινόη και Βύσσα. Κοινό σημείο και των δυο παικτών, η ανάδειξη τους ως πρωταθλητές με την ομάδα της Βύσσας την περασμένη σεζόν.
Στράτο και Ισίδωρε, σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη από υγεία και επιτυχίες!!