Γ’ Εθνική: Η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Γενισέας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Γενισέας που θα κάνει ντεμπουτο τη νεα σεζον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Με πολύ ορεξάτη διάθεση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση προετοιμασίας της ομάδας μας. Ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν νέες παρουσίες και προσθήκες», αναφέρθηκε στα social media του συλλογου.

«Παρ’ όλες τις απουσίες βασικών παιχτριών που στελεχώνουν την ομάδα μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η προπόνηση εξελίχθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με μεράκι και περιμένουμε φυσικά να επιστρέψουν όλες οι παίχτριες μας που μαζί με τις νέες θα φτιάξουν μία ολοκληρωμένη ομάδα γεμάτη όρεξη για το φετινό πρωτάθλημα», προστίθεται.

«Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους προέδρους(Zoi Touratzidou Θεόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης) και το διοικητικό μας που βρέθηκαν δίπλα μας στην πρώτη μας προπόνηση και φυσικά τον προπονητή μας(Asim Xatzi )που ήρθε έτοιμος με υπέροχες ιδέες και σχεδιασμούς για τις προπονήσεις μας.

Τέλος,ευχαριστούμε τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ.Νικόλαο Ανθόπουλο που δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στην προπόνηση μας για να μας ευχηθεί μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν! Του ευχόμαστε και εμείς λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!», καταλήγει η ανακοινωση.