ΕΠΣ Έβρου: Συνδυασμός εμπειρίας και ταλέντου οι νέες μεταγραφές του Ορφέα Σοφικού

Την εμπειρία με το ταλέντο θέλει να συνδυάσει στην ομάδα του Ορφέα Σοφικού ο προπονητής Γιώργος Τουφάκης και αυτό το δείχνει με τις δύο νέες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ορφέα Σοφικού απέκτησε τον έμπειρο πορτιέρε Κώστα Μπρούτσο και τον ταλαντούχο αμυντικό Ραφαήλ Τζογάνη αμφότεροι από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο μεν πρώτος από την ανδρική ομάδα όπου είχε μια γεμάτη χρονιά κάτω από τα δοκάρια και ο δε δεύτερος έχοντας επίσης γεμάτη χρονιά προερχόμενος από την ακαδημία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την (γι ακόμη μια φορά) επιστροφή του έμπειρου κίπερ Κώστα Μπρούτσου και του νεαρού αμυντικού Ραφαήλ Τζογάνη.
Ο Κώστας, πιστός στρατιώτης του Ορφέα όποτε του ζητήθηκε, επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα μετά από μια γεμάτη χρονιά κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΔ ώστε να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του ενώ ο Ράφα, ταλαντούχος νεαρός στόπερ, μετά από επίσης μία γεμάτη χρονιά με την Κ16 της Ακαδημίας Διδυμοτείχου έρχεται στην ομάδα μας προκειμένου να σημειώσει μια γεμάτη σεζόν σε συμμετοχές κι εμπειρίες ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ομάδα της πόλης.
Κώστα και Ραφαήλ, σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη από υγεία κι επιτυχίες!!