Β’ Εθνική: Από τη Λευκάδα στα Γρεβενά για το νέο ξεκίνημα στον Πρωτέα ο Δήμος Κεραμάρης

Στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής παραμένει τη νέα σεζόν ο Εβρίτης γαρντ Δήμος Κεραμάρης, καθώς από συμφώνησε με τον Πρωτέα Γρεβενών για την επόμενη σεζόν.

Την περσινή περίοδο ξεκίνησε στην Α2 για λογαριασμό του Αγρινίου, ενώ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετακινήθηκε στη Δόξα Λευκάδας για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πρωτέας Γρεβενών, καθώς απέκτησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον 21χρονο γκαρντ Δημοσθένη Κεραμάρη.

Ο Κεραμάρης έχει ύψος 1,97 και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία στις θέσεις 1 και 2.

Ξεκίνησε την ενασχόληση με την καλαθοσφαίριση στις ακαδημίες του Α.Ο Αλέξανδρος Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (2016-2019, 1η θέση Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και 5η θέση στο αντίστοιχο Παγκόσμιο), Απόλλων Καλαμαριάς(2019-20, Γ’ Εθνική), Ελπίδα Αμπελοκήπων (2020-21, Γ’ Εθνική), Α.Ο Αγρινίου (2021-22, Α2 Εθνική) και το υπόλοιπο μισό της ίδιας σεζόν στη Δόξα Λευκάδας (Β’ Εθνική).

Οι πρώτες δηλώσεις του αθλητή:

‘’Χαίρομαι που τη φετινή χρονιά 2022-23 θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών. Μία ιστορική ομάδα στο μπάσκετ της περιοχής, η οποία διοικείται από ανθρώπους γεμάτοι όρεξη και αγάπη για το μπάσκετ και την πόλη. Στόχος μου είναι μέσα από ατομική και ομαδική δουλειά σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς και την καθοδήγηση του να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες ‘’.

Καλωσορίζουμε τον Δημοσθένη στη φιλόξενη πόλη των Γρεβενών και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα».