Κέρδισε εμπειρίες στο Παγκόσμιο Νεανίδων της Σόφιας η Νικολέτα Μπάρμπα αλλά δεν κατάφερε νίκη απέναντι στην Ινδή Αρζού

Με εμπειρίες και παραστάσεις γέμισε η Νικολέτα Μπάρμπα όπως και η Ελενη Χρυσικάκη. Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παλης Νεανίδων που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας, μετρώντας τις δυνάμεις τους απέναντι σε αθλήτριες εκτός Ευρώπης.

Η Νικολέτα Μπάρμπα βρήκε απέναντι της την Ινδή Αρζού Αρζού στην φάση των «16» στην κατηγορία των 68 κιλών.  Η 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ηλικιακή κατηγορία U17 προσπάθησε να προβληματίσει την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή της και κέρδισε εμπειρίες που θα της φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Η Θρακιώτισσα μπορεί να μην πήρε την πολυπόθητη νίκη και να ολοκλήρωσε σύντομα την παρουσία της, αλλά αυτή η παρουσία της προσέφερε πολλέ εμπειρίες για το μέλλον.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη Χρυσικάκη στα προκριματικά των 76 κιλών μπήκε στα προημιτελικά μετά τη νίκη της με 5-3 απέναντι στην Καναδή Βιάν Ελίζαμπεθ Ρουλό. Σε έναν κλειστό αγώνα χρειάστηκε να πάρει τους πόντους που απαιτούνταν στο τέλος για να πανηγυρίσει τη νίκη. Στο ματς με την Βερόνικα Νίκος από την Ουγγαρία αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας.