Super League 2: Στη Ρόδο τα βλέμματα των Ξανθιωτών καθώς η τύχη του Διαγόρα μπορεί να είναι πρόκριμα και για τον ΑΟΞ

Για το βράδυ της Τρίτης έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτεχνη του Διαγορα Ρδου, μετά την απάντηση που έλαβε από την ΠΑΕ ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2,

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας, λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2. Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο.
Γι αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!».

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, μετά το οριστικό «ναυάγιο» της μεταβίβασης των μετοχών σε ομάδα παλιών παραγόντων που είχαν δείξει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν τον σύλλογο, αναλαμβάνοντας μάλιστα και χρέη της προηγούμενης διοίκησης. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο από αυτό που έγινε.

«Το κρίσιμο ερώτημα βέβαια που υπάρχει από εδώ και στο εξής, είναι αν η ομάδα θα μπορέσει να πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ή αν καταλήξει τελικά άδοξα στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο απασχολεί πλέον πάρα πολύ έντονα αναφορικά με την επόμενη ημέρα», σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Ροδιακή”.

Η εξέλιξη αυτή ίσως αποτελεί πρόκριμα και για την τύχη του ΑΟΞ, που λίγο ως πολύ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Εχει δηλωθεί με την SL2 αλλά δεν διαθέτει προπονητη, δεν διαθέτει ρόστερ, έχει απλήρωτο όλον τον κόσμο εδώ και οκτώ μήνες και μια άφαντη διοίκηση. Αν ο Διαγορας παρά την δηλωση συμμετοχής στην SL2 διαπιστωθεί ότι μπορεί να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική, θα τρέξουν αντίστοιχες καταλυτικές εξελίξεις και στην Ξάνθη, λενε αρκετοί και στρέφουν διακριτικά τα βλέμματά τους στις εξελίξεις στην Ρόδο…