Η τρυφερή αγκαλιά και το παθιασμένο φιλικό του Άγγελου από το Pico και το Ηχοδρόμιο της θρακιώτικης νύχτας στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο είναι χρυσό και ανήκει στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χιλιόμετρα βάδην.

Η αθλήτρια από την Καρδίτσα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της Αγγελου, ο οποίος της έδωσε και ένα παθιασμένο φιλί.

Όπως έχει αναδείξει το ThrakiSportS, ο φύλακας – Αγγελος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη ειναι ιδιαίτερα γνωστός στους Θρακιώτες, καθώς έχει εργαστεί ως τραγουδιστής στα νυχτερινά κέντρα Pico της Αλεξανδρούπολης αλλά και στο Ηχοδρόμιο της Κομοτηνής πριν αρκετά χρόνια.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν να λείπω από τη δουλειά μου εδώ και 3.5 μήνες για να προετοιμάζομαι όπως πρέπει», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μετά τον θρίαμβό της στην κάμερα της ΕΡΤ, από την οποία καταγράφηκαν και οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της.