Γ’ Εθνική: Στην ιστορική Καβάλα «έκλεισε» ο Ρουμπιές και θα είναι αντίπαλος Πανθρακικού και πιθανώς της Αλεξανδρούπολης

Παρά το ενδιαφέρον του Πιερικού, του Ηρακλή Λάρισας, του Απόλλωνα Παραλιμνίου και αρκετών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας ο Γιώργος Ρουμπιές επέλεξε την ιστορική Καβάλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 6/7/1999) πρωην επιθετικός της Αλεξανδρούπολης την περασμένη διετία, παρά το ύψος του μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης χάρη στην ταχύτητα και την τεχνική του και θα ηγηθεί της επιθετικής της γραμμής της Καβάλας αφού ο προπονητής των Αργοναυτών Γιώργος Αγγελίδης τον πιστευει πολύ.

Ξεκίνησε από την ακαδημία Πλάτωνας και με την έλευσή του στην Κομοτηνή αγωνίστηκε μια διετία στον ΠΑΟ Κοσμίου, ένα έτος στον Πανθρακικό και άλλη μια διετία στην Αλεξανδρούπολη.

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Θράκης την σεζόν 2017/18 πετυχαίνοντας 10 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2018/19 παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του ήταν ο καλύτερος παίκτης με 24 συμμετοχές και 4 τέρματα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έτσι αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό όπου είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στην διετία του στην Αλεξανδρούπολη είχε 5 γκολ στην Γ’ Εθνική κατακτώντας και το κύπελλο στον Έβρο.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/08) η πρώτη προπόνηση του Α.Ο Καβάλα για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική με 20 νεαρούς ποδοσφαιριστές εκ των οποίων κάποιοι είναι ακόμη υπό δοκιμή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Αγγελίδη, το ροστερ βρίσκεται στο 50% ενώ μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένεται να συμπληρωθεί το υπόλοιπο 50%. Το παρών στην προπόνηση έδωσαν περίπου 40 φίλοι της ομάδας.