Επέστρεψε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ η πρώην «Βασίλισσα της Θράκης» Δήμητρα Σαββίδου, κόρη του πρώην διευθυντή ακαδημιών του ΑΟΞ

Την φανέλα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ θα φορέσει ξανά η Δήμητρα Σαββίδου, κόρη του πρώην τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ Θεόδωρου που έχει αγωνιστεί με την Βασίλισσα της Θράκης.

Η 18χρονη αμυντικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια, αφού είχε υπάρξει μέλος των ακαδημιών του δικεφάλου. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους Λέοντες

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Σαββίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Γεννημένη στις 07/09/2004, η Δήμητρα Σαββίδου αγωνίζεται ως αμυντικό μπακ και έχει ύψος 163cm.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2012, ενώ το 2018 ήρθε για πρώτη φορά στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Την διετία 2019-2021 αγωνίστηκε με την φανέλα των Λεόντων Θεσσαλονίκης, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες από το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Είναι διεθνής τόσο με την Εθνική Ομάδα των Κορασίδων, όσο και με εκείνη των Νεανίδων, της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δήμητρα Σαββίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Ως νέο μέλος, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα ενταχθώ στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, της μεγαλύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή και τον προπονητή, κ. Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Εύχομαι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές επιτυχίες!».