Από 1η Σεπτεμβρίου η έναρξη των ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης

Από την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις για τα τμήματα της ακαδημίας του Λεύκιππου Ξάνθης αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά, οι λεπτομέρειες εγγραφής για τους νέους αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να εγγραφούν για πρώτη φορά στα τμήματα του Λεύκιππου:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει πως στις 1 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις για τα τμήματα της Ακαδημίας αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ. !

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 υποδεχόμαστε τους νεαρούς αθλητές μας και μαζί την όρεξη, την ενέργεια, τις φιλοδοξίες και τον ενθουσιασμό τους.

Οι αθλητές και αθλήτριες (γεννημένοι 2005-2017) που επιθυμούν να συνεχίσουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στην οικογένεια του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση lefkipposxanthis@gmail.com

Οι αθλητές και αθλήτριες που είναι ήδη μέλη του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες από τους προπονητές των τμημάτων για την έναρξη αλλά και το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Νίκος Ρετζέπης τηλ: 6979344093

Παναγιώτης Πεχλιβανίδης τηλ: 6932291245

Απόστολος Αποστολίδης τηλ: 6932286530

Γραφεία ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (από τις 16 Αυγούστου)

Πλάτωνος 10

17:30-20:00

mail: lefkipposxanthis@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/lefkipposbc».