Γαμπρός στον Έβρο ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας – Γνωστή δικηγόρος η σύντροφός του, της έκανε πρόταση γάμου στο χωριό της

Γαμπρός στον Έβρο ετοιμάζεται να γίνει ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, αφού η αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση, δικηγόρος στο επάγγελμα που μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που υπήρξαν πριν από καιρό και συγκεκριμένα στην “Real Life”, το περασμένο Πάσχα, το ζευγάρι βρέθηκε στη γενέτειρα της όμορφης δικηγόρου, στους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου, όπου ο Λούκας Γιώρκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η Βασιλική, που είναι αδερφή της ταλαντούχας ηθοποιού Έλενας Σαλαμπάση η οποία έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής και μένει στην Αθήνα, έρχεται συχνά στους Ασβεστάδες και συμμετέχει μάλιστα στις εκδηλώσεις του πολύ δραστήριου “Θρακιώτικου Συλλόγου Ασβεστάδων” του χωριού της. Φοράει την θρακιώτικη παραδοσιακή φορεσιά, όπως στην βασική φωτογραφία του ρεπορτάζ, όπου την βλέπετε με τον πατέρα της Χαράλαμπο, αξιωματικό της Αεροπορίας που υπηρετεί στο Διδυμότειχο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Έλενα Σαλαμπάση, αδερφή της Βασιλικής

Αυτό τον καιρό μάλιστα η “εκλεκτή της καρδιάς” του Κύπριου τραγουδιστή βρίσκεται και πάλι στο χωριό της και πήρε μέρος το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση των Ασβεστάδων, φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία και χορεύοντας με το συγκρότημα του χωριού της.

Η Βασιλική με τον πατέρα της Χαράλαμπο, φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές των Ασβεστάδων

Ο Λουκάς Γιώρκας και η Εβρίτισσα δικηγόρος είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και παρ’ ότι οι δύο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να… χορέψουν τον Ησαία.

«Ο Λούκας και η Βασιλική είναι μαζί και, παρότι ο τραγουδιστής είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για να συνδυάσει προσωπική και επαγγελματική ζωή, ξεχειλίζει από ευτυχία», έλεγε πέρσι στην Real News άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Ο Λούκας Γιώρκας, σχετικά με τον έρωτα σε ερώτηση που του είχαν κάνει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ανέφερε:

«Χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Οταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Μάλιστα, είχε ερωτηθεί για τα στοιχεία που τον δένουν με την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση και είχε απαντήσει:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να πιστεύει στον Θεό. Οταν έχεις τον Θεό στη ζωή σου, όσο κι αν διαφέρεις από τον άλλο, ο Θεός λειτουργεί σαν φάρος. Ετσι, δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που πορεύονται χέρι-χέρι στη ζωή, έχουν αυτόν τον φάρο και δεν χάνουν τον δρόμους, παρά τα λαμπάκια και τα πυροτεχνήματα που μπορεί να τους προκαλούν να χάσουν και να χαθούν από αυτόν τον κοινό δρόμο. Επίσης, η απλότητα και το χιούμορ είναι σημαντικά στοιχεία».

Πηγή: https://www.evros-news.gr/