Ξεφτιλίζει την SL2 ο Γιαννίκογλου: «Παρωδία κάθε χρόνο, πουθενά στον κόσμο δεν είναι έτσι»

Για την ανοργανωσιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 μίλησε εκτός όλων των άλλων σε συνέντευξή του στο κανάλι του Πανσερραϊκού, που στο ξεκίνημά του πέρασε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι η παρωδία που γίνεται κάθε χρόνο με τη Super League 2, ότι μπορεί να ξεκινήσουμε Οκτώβριο ή στο χειρότερο σενάριο Νοέμβριο. Αυτό με ενοχλεί. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει την προετοιμασία του, να μπει σε ένα προγραμματισμό και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ομαλά. Το μόνο που μας ταλαιπωρεί είναι αυτό».

Ενώ πρόσθεσε μετά από ερώτηση για τη διαφορά οργάνωσης σε σχέση με τη Λιθουανία: «Πουθενά στον κόσμο δεν είναι έτσι. Μόνο στη Super League 2».

Για τις προσδοκίες του κόσμου: «Ευελπιστούμε μια ομάδα που θα μπαίνει για να κερδίσει το κάθε παιχνίδι και θα το κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος. Γι’ αυτό ήρθαμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορέσουμε».

Για τη συνεργασία με τον Ελευθερόπουλο: «Σίγουρα είναι λίγο ιδιαίτερο. Είναι αλλιώς να έχεις έναν προπονητή όπως τον κύριο Ελευθερόπουλο με την καριέρα που έχει. Σκέφτεσαι διπλά κάποια πράγματα. Για μας είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά».

Για την επιστροφή του από τη Λιθουανία: «Από όσο γνώριζα η ομάδα είχε μία πολύ δύσκολη και κακή χρονιά πέρυσι. Φέτος κατάλαβα ότι οι άνθρωποι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για μια ομάδα που θα αλλάξει τελείως το DNA σε σχέση με πέρυσι, μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει. Ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω είναι η προοπτική μιας ομάδας που θα πραγωνιστήσει και θα κάνει ξεκάθαρα προσπάθεια να επιστρέψει στην Α’ Εθνική μετά από πολύ καιρό».