Συγκρίνει Ελλάδα και Κύπρο ο Σάββας Παντελίδης: «Οι Κύπριοι το βλέπουν σοβαρά! Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε στην Ελλάδα;»

Σκληρή γλώσσα για τον τρόπο που μειώνουν τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στην Ελλάδα χρησιμοποίησε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Λεμεσού αλλά και του Πανθρακικού μίλησε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ» με αφορμή τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Απόλλωνα.

Ο πρώην προπονητής του Άρη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και εξήγησε σε έντονο ύφος τους λόγους που η χώρα έμεινε μόνο με μια ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, σε αντίθεση με την Κύπρο που έχει ήδη τρεις ομάδες σε ευρωπαϊκό όμιλο και τον ΑΠΟΕΛ στον προθάλαμο.

Η σχετική τοποθέτηση γιατί συμβαίνει αυτό:

«Γιατί οι Κύπριοι το βλέπουν πολύ σοβαρά. Προετοιμάζουν γρήγορα το ρόστερ τους, ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν δείχνουμε να το έχουμε καταλάβει. Εμείς αργούμε να ετοιμάσουμε τις ομάδες μας! Θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος.

Ειδικά οι ομάδες που δεν αλλάζουν προπονητή, απορώ, ξέρουν τις αδυναμίες τους, θα έπρεπε να υπάρχει σκάουτινγκ όλο το χρόνο ώστε να ενισχύονται νωρίς. Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε; Νομίζουμε ότι είμαστε άλλοι από αυτό που είμαστε!

Γίνονται οι κληρώσεις, εξυμνούμε τις ομάδες μας, μειώνουμε τους αντίπαλους, σνομπάρουμε τις χώρες από τις οποίες προέρχονται και θεωρούμε ότι παίζουμε με αντίπαλο τον κανέναν! Θα έπρεπε να είμαστε πιο ταπεινοί και πιο εργατικοί. Και πιο έτοιμοι και με καλύτερο προγραμματισμό».