Ευρωπαϊκό Στίβου: Πάτησε Μόναχο με την Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4×100 η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής

Στο Μόναχο βρίσκεται ήδη η Βολιώτισσα σπρίντερ του ΠΑΣ Πρωταθλητών, Δήμητρα Τσουκαλά, και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS είναι ένα από τα 25 ονόματα, που απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα Γυναικών Στίβου που θα συμμετάσχει στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Τρεις πολύ μεγάλες διακρίσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έδωσαν στην Τσουκαλά το εισιτήριο να αγωνιστεί και πάλι με την Εθνική ομάδα, με την οποία είχε κατακτήσει  το χρυσό στα 4×100μ στο Βαλκανικό Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Ιουνίου στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας.

Η πρώην αθλήτρια της Νίκης Βόλου συνέχισε τις κούρσες μιας ανάσας, κατακτώντας στο Πανελλήνιο Aνδρών-Gυναικών, που διεξήχθη στις 25-26 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, το ασημένιο στα 200μ. και το χάλκινο στα 100μ. Ετσι κλήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή και μένει να φανει αν θα επιλεγεί και στην τετράδα.

Η Εθνική Ομάδα Σκυτάλης θα ξεκινησει στα προκριματικά στις 19/8 το πρωί. Την ομαδα αποτελούν πλην της Τσουκαλα οι Ραφαελα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιουπολης), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Ελισσαβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Καλλιστος), Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής), Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης).