Ξεκίνησε να λαμβάνει καταθέσεις η αστυνομία της Αυστραλίας για πιθανή άσκηση δίωξης στον Μπιλ Πάπας σύμφωνα με τον Australian

Η στήλη Financial Services της εφημερίδας Australian ασχολήθηκε την Πέμπτη με την μακρά διαδικασία για την υπόθεση του Μπιλ Πάπας, που έκλεισε χρόνο απο την αποκάλυψή της.

Συμφωνα με την εφημερίδα και το άρθρο που δημοσιεύει, η Αστυνομια ξεκίνησε να λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα – κλειδιά που εργάζονται ως υπάλληλοι στην Τράπεζα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το αν θα ασκηθούν (ποινικές πλέον) διώξεις και θα απαγγελθούν κατηγορίες κατά του Μπιλ Πάπας, που φέρεται να διέπραξε απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων εις βάρος της τράπεζας.

Δεν είναι γνωστο αν και πότε θα φτάσουμε σε άσκηση διώξεων, αλλά γεγονός είναι ότι η πολύκροτη υποθεση εξακολουθεί να απασχολεί τα media της Αυστραλίας. Πέρα από αυτά της Ελλάδας βέβαια, όσα ασχολούνται με το θέμα του μπλοκαρίσματος των περιουσιακών στοιχείων του Μπιλ Παπας, εξαιτίας του οποίου φέρονται να έχουν προκληθεί και όλα τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων στον ΑΟΞ.