Κύπελλο Ελλάδος: Διαρροή ότι πληρώθηκε το παράβολο των 4.000 ευρώ και δήλωσε κανονικά συμμετοχή στην διοργάνωση ο ΑΟΞ

Πληρώθηκε το παράβολο των 4.000 ευρώ και δηλώθηκε κανονικά στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΑΟΞ. Αυτό αναφέρει διαρροή από κύκλους της ομάδας της Ξάνθης.

Γενικά υπάρχει στασιμότητα, νηνεμία και μηδαμινή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Η προθεσμία συμμετοχής τρέχει ως τις 17 Αυγουστου, μετά την παράταση που δόθηκε απο την ΕΠΟ.

Η δηλωση συμμετοχής στο Κυπελλο Ελλαδος εχει σημασία, γιατι μη δήλωση ή μη πληρωμη που παραβόλου που σημαίνει αυτόματα μη δήλωση, οδηγεί σε βαρυ προστιμο αλλά και απώλεια βαθμών από το πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι τυχον δηλωση συμμετοχής όπως και στο πρωτάθλημα της SL2 δηλώνει πραγματική πρόθεση συμμετοχής στις επαγγελματικές διοργανωσεις και αποκλείει αμεσο οικειοθελη υποβιβασμο στην Γ’ Εθνικη οπως πιθανα θα κανει ο Διαγορας Ροδου.

Δυστυχως δεν υπάρχει δυνατότητα διασταυρωσης της πληροφορίας, η οποια παντως εκπορευεται από κυκλους κοντά σε στελεχη της ΠΑΕ Ξάνθη στην πόλη της Θράκης (τι κάνει νιαου νιαου απο ποιους δηλαδη) και έχει δημοσιευθει ηδη τα τελευταια 24ωρα σε εντυπα της πόλης.