Καταγελίες που ντροπιάζουν την ΠΑΕ Ξάνθη – Προσφυγή «με μισή καρδιά» και από τον Γιώργο Τσιλιγγίρη

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ξάνθη κατέθεσε και ο Γιώργος Τσιλιγγίρης παρά τις… προσπάθειες να χαρίσει τα δεδουλευμένα του και να λύσει το συμβόλαιό του, χωρίς να διεκδικήσει τίποτα.

Όπως αποκαλύπτει στην παρακάτω ανάρτηση-κατάθεση ψυχής στα σόσιαλ μίντια, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάθε τρόπο με τη διοίκηση και να παραιτηθεί τα χρήματα που έχει δουλέψει και δεν έχει πάρει, με αντάλλαγμα να μείνει ελεύθερος, ωστόσο «όχι μόνο η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή, αλλά εισέπραξα κλίμα εκμετάλλευσης, θέτοντας το ποδοσφαιρικό μου μέλλον σε επισφάλεια», όπως αναφέρεται:

«Φιλαθλοι Ξανθιώτες,

Νιώθω την ανάγκη, μέσω της ανακοίνωσης μου αυτής, να σας ενημερώσω , για την κατάσταση που επικρατεί και τις συνθήκες που βιώνω στην αγαπημένη μας ομάδα, Ξάνθη.

Αφουγκραζόμενος το αβέβαιο ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας και έχοντας εξαντλήσει και το τελευταίο απόθεμα υπομονής, προσπαθώ, μάταια, εδώ και πάρα πολλές μέρες, να επικοινωνήσω με την διοίκηση της ομάδας, ώστε να λάβω κάποιες διαβεβαιώσεις με εγγύηση για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον, χωρίς μέχρι και σήμερα ανταπόκριση.

Αναγνωρίζοντας, τα όσα μου έχει προσφέρει ο σύλλογος, πρότεινα στους εκπροσώπους της διοίκησης, την κοινή λύση του συμβολαίου μου, χαρίζοντας όλα τα δεδουλευμένα μου που μου οφείλονται, παραιτούμενος και από μελλοντικές αποζημιώσεις.

Παρόλα αυτά, όχι μόνο η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή, αλλά εισέπραξα κλίμα εκμετάλλευσης, θέτοντας το ποδοσφαιρικό μου μέλλον σε επισφάλεια.

Όλα αυτά, καθίσταται σαφές, με εξαναγκάζουν, να κινηθώ νομικά εναντίον της αγαπημένης μας ομάδας, με σκοπό να διασώσω έστω το προσωπικό μου ποδοσφαιρικό μέλλον. Ζητώ την κατανόηση σας και θέλω να σκύψετε με λογική στο πρόβλημα μου ότι εξάντλησα όλη την υπομονή κινδυνεύοντας την καριέρα μου.

Με τιμή και εκτίμηση

Πάντα ένας από σας.

Γιώργος Τσιλιγγιρης».