ΕΠΣ Θράκης: Νέα «βόμβα» οι Άγιοι από τον Πανιώνιο! Επιστρέφει Κομοτηνή ο πρώην Πανθρακικού και Ξάνθης Αλέξανδρος Δημητριάδης

Τον Αλέξανδρο Δημητριάδη του Πανιωνίου που επιστρέφει μετά από σχεδόν μια πενταετία στην Κομοτηνή για σπουδές απέκτησε ο Σπαρτακος Αγίων Θεοδώρων.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που πέρασε στο Οικονομικό του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, συμφώνησε με τους Αγίους και θα είναι συμπαίκτης και πάλι με τον Φιλιππάτο που και αυτός πέρασε στην Κομοτηνή.

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 1/3/2004) επιτελικός μέσος (δεκάρι κυρίως) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού με προπονητπη τον Κουτρουλό και συνέχισε σε αυτές της Ξάνθης Κ15 με προπονητή τον Καραγιαννίδη. Ακολούθησε μια τριετία στις ακαδημίες του Πανιωνίου στα δύσκολα χρόνια του ιστορικού όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς της ανδρικής στο κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Σπαρτακου: Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Δημητριάδη Αλέξανδρο από τα κ18 του Πανιωνίου. Γνωστός στην Θράκη καθώς ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανθρακικό και μεταγράφηκε σε ηλικία 14 ετών στην γειτονικη Ξάνθη όπου ήταν μέλος της κ15 του ΑΟΞ. Έπειτα μεταγράφηκε στον Πανιώνιο στα κ17 και κ18 ενώ έχει κάνει και μια συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδος με τον Πανιώνιο. Αλέξανδρε , είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή σου και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσεις τα πάντα για να δείξεις την αναμφίβολα μεγάλη ποδοσφαιρική σου αξία στο τοπικό της Ροδόπης. Καλή σεζόν με υγεία και τα υπόλοιπα στο γήπεδο