ΕΠΣ Έβρου: Επιβεβαίωση ThrakiSportS! Ανεβαίνει βορειότερα και από την ΑΕΔ συνεχίζει στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Νίκος Θάνος

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πρωταθλητή των μεταγραφών Ορέστη Ορεστιάδας ο Νίκος Θάνος της ΑΕΔ με στόχο να πετύχει με τους Ορεστιαδίτες την κατάκτηση ενός τίτλου και γιατί όχι ένα νταμπλ όπως έκανε με ΑΕΔ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Την αποχώρηση του Αλούπη όπως τον φωνάζουν στον Έβρο από την ΑΕΔ και την μετακίνησή του στον Ορέστη είχε προαναγγείλει στα τέλη Ιουλίου το ThrakiSportS κάτι που έγινε στις 12/8 για τον 32χρονο πρώην αριστερό μπακ των Αλεξ, Έβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΑΕΔ.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας που είναι πρωταθλητής των μεταγραφών δεν σταματά και βολιδοσκοπεί και πολλούς παίκτες από ομάδες της Αλεξανδρούπολης με επιτυχίες και πρωταθλήματα στο παλμαρέ τους.

Η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας: Ο ΜΓΣ “ΟΡΕΣΤΗΣ” ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου έμπειρου αμυντικού Νίκου Θάνου, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας, αγωνιζόμενος με τον Άλεξ, τον Έβρο Σουφλίου, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Α.Ε. Διδυμοτείχου. Στην καριέρα του στο τοπικό πρωτάθλημα καθώς και σ’ αυτό της Γ’ Εθνικής (4 σεζόν) , έχει ανακηρυχθεί τρεις φορές νταμπλούχος Έβρου (Μία φορά με τον Εθνικό και δύο φορές με την Α.Ε.Δ.).

Η οικογένεια του Ορέστη τον καλωσορίζει .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο