Περιπλέκεται και άλλο η κατάσταση σε SL2 και Γ’ Εθνική μετά από εξώδικο του Ηρακλή Λάρισας στην ΕΠΟ να μην ανεβάσει την Κοζάνη

Περιπλέκεται και άλλο η κατάσταση στη Γ’ Εθνική όσον αφορά τις ομάδες που θ’ ανέβουν στη Super League 2 από τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, άρα και στην SL2 που περιμένει να μάθει.

Oσον αφορά τον πρώτο όμιλο (Πανδραμαϊκός, Αγροτικός Αστέρας) η ΕΕ της ΕΠΟ δεν έλαβε απόφαση στην συνεδρίαση της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε, παραπέμπτοντας στο μέλλον.

Όσον αφορά το δεύτερο όμιλο η Κοζάνη προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οπως αναφέρθηκε σε προηγουμενη αναρτηση, κατά της απόφασης της ΕΕ ΕΠΟ να επικυρώσει τη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος μέσω του οποίου προβιβάζεται στη Super League 2 o Mακεδονικός. Η συζήτηση προσδιορίστηκε για την 1η Σεπτεμβρίου.

Η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με τον Ηρακλής Λάρισας, που συμμετείχε στο ειδικό πρωτάθλημα των μπαράζ ανοδου ως πρωταθλητής του Γ’ Ομιλου. Εστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ ζητώντας να μη ληφθεί απόφαση που να προβιβάζεται η Κοζάνη καθώς η Κοζάνη δεν αγωνίστηκε ποτέ στα μπαράζ και η προκήρυξη ρητά προβλέπει απο τα μπαράζ να προκύψουν οι ομάδες.

Ουσιαστικά ο Ηρακλής Λάρισας θέλει να κατοχυρώσει οτι αν υπάρξει άνοδος της Κοζάνης, τότε θα πρέπει να ανέβουν και οι άλλες ομάδες των μπαράζ ανόδου καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν τα αποτελέσματα αν μετείχε στο ειδικό αυτό πρωτάθλημα η Κοζάνη αντί του Μακεδονικού.

Σε κάθε περίπτωση αποφάσεις δεν ελήφθησαν στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή και το αδιέξοδο συνεχίζεται, ενώ πάντα είναι στο περίμενε και οι πέντε ομάδες της Θράκης: ΑΟΞ, Αρης Αβατου, Ορφέας Ξάνθης, Αλεξανδρούπολη και Πανθρακικός. Περιμένουν να μάθουν αντιπάλους και κάποιες δνε ξέρουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται…