Επιπλέον μπλέξιμο σε Super League 2 και Γ’ Εθνική μετά από προσφυγή της Κοζάνης στο Διαιτητικό κατά της ανόδου του Μακεδονικού

Παρότι οι προερχόμενες από την ΕΠΟ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποφασιστεί η άνοδος της Κοζάνης στη Super League, έστω κι αν δεν πήρε μέρος στο ειδικό πρωτάθλημα των μπαράζ, η Κοζάνη έκανε νομική κίνηση για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Συγκεκριμένα, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Ε.Ε. ΕΠΟ που επικύρωσε την βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος και την άνοδο μεταξυ άλλων και του Αγροτικού Αστέρα αλλά και του Μακεδονικού στη Super League 2.

H Koζάνη ζητεί να ακυρωθεί η απόφαση στο σκέλος που αφορά τον Μακεδονικό και να πάρει τη θέση του στη Super League 2. Ωστόσο με δεδομένο ότι η Κοζάνη δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ, κάτι τέτοιο δύσκολο να γίνει. Μπορεί όμως να ακυρωθουν όλα τα μπαράζ.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια να βρεθεί στον αέρα και η άνοδος των άλλων ομάδων και ενώ υπάρχει και το γνωστό θέμα με Αγροτικό Αστέρας και Πανδραμαϊκό. Η απόφαση του Διαιτητικού εν πολλοίς θα διαμορφώσει τον χάρτη σε SL2 και Γ’ Εθνική.

Αλλά μέχρι να βγει, μετά από αυτήν την κίνηση της Κοζάνης, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα ήδη μπλεγμένα πράγματα με αποτέλεσμα την παράταση αγωνιας και για ΑΟΞ, Αρη Αβατου, Ορφέα Ξάνθης, Αλεξανδρούπολη και Πανθρακικό.

Σε σχέση και με την πορεία αυτών των αποφάσεων ολες οι θρακιωτικες ομάδες περιμενουν να δουν ποιες θα ειναι εν τέλει αντίπαλοι τους, την ωρα που για τις τέσσερις πρώτες απο τις πεντε δεν είναι ακόμα γνωστη με βεβαιοτητα η κατηγορια που θα αγωνιστουν…