Ο Τάσος Παπάζογλου για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό: «Εξαιρετική η σχέση με τον «Ελέ», έχουμε δυνατή άμυνα με Καρασαλίδη και Γιανναράκη»

Για την επιστροφή του: «Είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα, αλλά για να γινόταν αυτό θα έπρεπε οι συνθήκες να ήταν οι κατάλληλες. Μετά από χρόνια η ομάδα βαδίζει σε πολύ σωστά βήματα και αυτό βοήθησε στο να αποφασίσω να επιστρέψω».

Για την αλλαγή του Πανσερραϊκού από την περσινή σεζόν: «Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη. Παρέχει τα πάντα στον ποδοσφαιριστή ώστε να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιρστές και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε πολύ ομαδικό κλίμα και όλα τα παιδιά βάζουν την ομάδα πάνω απ’ όλα».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του. Έχε πάρα πολλές γνώσεις. Και εμείς οι πιο έμπειροι αλλά και οι νεαρότεροι θα τον βοηθήσουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την συνεργασία με τον Σερραίο Τέλη Καρασαλίδη στη θέση των στόπερ: «Ο Τέλης έχει πολλές εμπειρίες. Έχει παίξει Α’ Εθνική και ξέρει πως είναι το κορυφαίο επίπεδο. Μαζί με τον Δημητρίου και τον Γιανναράκη κάνουν πολύ δυνατή τετράδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».