Προσφυγές από Τσελεμπάκη και Τσομπανίδη για ποσό κάτω των 5.000 ευρώ ώστε να μείνουν ελεύθεροι – Δεν μετείχαν στην πρώτη του ΑΟΞ

Λανθασμένη ήταν η αρχική πληροφορία του ThrakiSportS ότι μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην πρώτη προπονηση του ΑΟΞ το απόγευμα της Δευτέρας ήταν και οι τρεις νεαροί παίκτες που έχουν απομείνει και διαθέτουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι μόνον ο Ξανθιώτης Γιωργος Τσιλιγγίρης βρέθηκε και κατά τα άλλα παίκτες που προέρχονται από την Κ20 και Κ17 και επιλέχθηκαν από τους Νίκο Κεχαγιά και Κώστα Προδρομίτη. Ουδείς άλλος από τους παίκτες του ΑΟΞ διαθέτει εν ενεργεία επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του.

Ο Αλεξανδρουπολίτης μέσος Σαράντης Τσελεμπάκης και ο Κομοτηναίος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσομπανίδης δεν έδωσαν το «παρών». Και δεν το έδωσαν γιατί βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν και να χάσουν την χρονιά, έκαναν προσφυγες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι προσφυγές αφορούν χρέη από τον περασμένο Ιανουάριο μικρότερα των 5.000 ευρω ο καθένας. Αλλά για τέτοια ποσά ο ΑΟΞ χάνει πλέον επαγγελματικά συμβόλαια και παίκτες με μεταπωλητική αξία. Κυρίως όμως χάνει πλέον ντόπια παιδιά και κυρίως μένει χωρίς επαγγελματίες.

Η κατάσταση μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη…