Ο Γιάννης Μυστακίδης για το «restart» στον Πανσερραϊκό: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα σκαμπανεβάσματα, το σημαντικό είναι να μην τα παρατάς ποτέ»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που πλέον αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, μίλησε για την… επανεκκίνηση της καριέρας του στην ομάδα των Σερρών που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Superleague 2.

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Μου έκανε καλό η προηγούμενη χρονιά, έκατσα σκέφτηκα κάποια πράγματα για εμένα και φέτος αυτό μου βγαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή που ενδιαφέρθηκαν βλέπω ένα σοβαρό κλαμπ, είναι αυτό που έψαχνα και η ομάδα με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές, το μεράκι του προέδρου και τον προπονητή, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πρωταγωνιστήσει».

Στη συνέχεια για τον ανταγωνισμό στη Super League 2, ανέφερε: «Χρειαζόμαστε καλούς αντιπάλους, αλλά εμείς έχουμε βάλει τις βάσεις, έχουμε φιλικά παιχνίδια και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταπεξέρχονται σε αυτό που θέλει ο προπονητής. Υπάρχει εμπειρία, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τη Super League, αλλά και πολύ καλοί νεαροί ποδοσφαιριστές».

Για τα προηγούμενα χρόνια: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα σκαμπανεβάσματα, το σημαντικό είναι να ξέρεις που βρίσκεσαι, το θέμα είναι να μην τα παρατάς ποτέ και εγώ είμαι τέτοιος τύπος. Δούλεψα όλο το καλοκαίρι, δεν έκανα καθόλου διακοπές για να δουλέψω με τον εαυτό μου».