Γ’ Εθνική: Τον αντικαταστάτη του Κοσμά Γκέκα ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου και με το καλημέρα έδειξε τα διαπιστευτήρια του ο Μουξιός

Σε μια σημαντική προσθήκη μετά την ηρεμία των τελευταίων ημέρων προχώρησε ο Άρης Αβάτου αποκτώντας τον Ξανθιώτη επιθετικό Γιάννη Μουξιό που μετά από μια πενταετία επέστρεψε στην Ξάνθη.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 30/10/99) επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Λάρισας και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελασσόνα έχοντας προπονητή τον Βαγγέλη Μόρα.

Μπορεί να αγωνιστεί εκτός από σέντερ φορ και στα άκρα ως εξτρέμ αλλά και δεύτερος επιθετικός δίνοντας βοήθεια στον Κώστα Μπεδρελή χρησιμοποιώντας τον σε διαφορετικούς σχηματισμούς, αντικαθιστώντας τον Κοσμά Γκέκα που αποχώρησε μετά από χρόνια για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Μάλιστα σκόραρε δις και στο πρώτο φιλικό στην Δράμα κόντρα στην Ν. Αμισσό.

Ξεκίνησε απο τις Ελπιδες Ξάνθης και συνέχισε στον ΑΠΟΞ και στην Ασπίδα Ξάνθης πριν γίνει κάτοικος Λάρισας μια διετία με τις ακαδημίες της ΑΕΛ και τον Ηρακλή. Στον δεύτερο χρόνο με την ΑΕΛ ξεχώρισε και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα. Κατόπιν συνέχισε στον Ηρακλή Λάρισας, στον Αετό Μακρυχωρίου και στην Ελασσόνα.

Στον Άρη όπως και σε πολλές ομάδες περιμένουν την απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνιστούν αν και είναι αισιόδοξοι πως αυτοί θα δικαιωθούν και θα αγωνίζονται για 6η σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Άρη: Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο Ξανθιώτη επιθετικό Γιάννη Μουξιό. Μετά το πέρασμά του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, τον Αετό Μακρυχωρίου, τον Ηρακλή Λάρισας κ την Ελασσόνα στα πρωταθλήματα της Γ Εθνικής, έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας κ να μας δώσει μια έξτρα λύση στο επιθετικό κομμάτι. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ κ σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.