Βοηθός του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό ο περσινός προπονητής του ΑΟΞ Τζέιμι Μονρόι

Βοηθοί του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν θα είναι ο περσινός προπονητής της Ξάνθης στην αρχή της σεζόν, Τζέιμι Μονρόι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Ξάνθη για μόλις 4 παιχνίδια, έχοντας δύο νίκες κόντρα σε Καραϊσκάκη και Προοδευτική και μία ήττα από τον Ιωνικό στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ απομακρύνθηκε από την ομάδα μόλις μετά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την ισοπαλία μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Με τον Κορμπεράν συνεργάστηκε στη Λιντς, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να τον εμπιστεύεται για το νέο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών. Στο τεχνικό επιτελείο θα είναι και ο βοηθός του Μονρόι στην Ξάνθη, Σαλβαδόρ Τοντόλι, στον ρόλο του Αναλυτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach
Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach
Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach
Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst
Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού».