Συνεχίζει στα 38 του ο Ροτζέριο Μάρτινς ενώ αναλαμβάνει και προπονητής στην ακαδημία της Νέας Αγχιάλου

Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από κάποιον που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο επί σειρά ετών, τον Ροτζέριο Μάρτινς, θα έχουν τα παιδιά της Νέας Αγχιάλου.

Πέρα από το ότι ο 38χρονος Ελληνοβραζιλιάνος πρωην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα αναλάβει τμήμα της ακαδημίας του Πυράσου, θα παραμείνει και ενεργός ποδοσφαιρικά, ώστε να από την αρχή της χρονιάς να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η ανακοίνωση: Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από κάποιον που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο επί σειρά ετών, τον Ροτζέριο Μάρτινς, θα έχουν τα παιδιά της Νέας Αγχιάλου.

Ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας “Ρότζι” αναλαμβάνει προπονητής στην ακαδημία Πυράσου για τη σεζόν 2022-23.

Έχοντας μια σπουδαία καριέρα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ της χώρας μας, αλλά και στη Β’-Γ’ Εθνική, στην Κύπρο και τη Σαουδική Αραβία, ο Ροτζέριο συνεργάστηκε με κορυφαίους προπονητές. Όλα όσα έμαθε απ’ αυτούς, θα προσπαθήσει να μεταδώσει στα μικρά Πυρασάκια.

Είναι τιμή και χαρά μας αυτή η συνεργασία, την οποία περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να αρχίσει από τον Σεπτέμβριο. Η παρουσία του Ροτζέριο κοσμεί τον Πύρασο και το ποδόσφαιρο της Νέας Αγχιάλου.