Super League: Ψυχρασία στις σχέσεις Ραζβάν Λουτσέσκου – Πάμπλο Γκαρσία

Παρά της επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη με αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα τμήματα Υποδομής, δεν υπάρχει συνεργασία, με δια ζώσης επικοινωνία των αρμοδίων για την παραγωγή «προϊόντων» αφ’ ενός και για την αξιοποίηση αφ’ ετέρου.

Όπως διέκρινε και αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της metrosport, «διείδαμε αναφορά σε κάποια… μη σχέση Ραζβάν Λουτσέσκου και Πάμπλο Γκαρσία. Έτσι διαισθανθήκαμε, μία… ψυχρασία».

Ενώ συνεχίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ για τους δύο άνδρες με θητεία στην Ξάνθη: «Και για να είμαστε δίκαιοι… Ομολογούμε πως εάν κι εφ’ όσον βλέπαμε στον δρόμο μία… ψυχρασία, για οτιδήποτε, τού Ουρουγουανού με τον Ρουμάνο… Στην πλευρά του Πάμπλο θα προστρέχαμε. Με όλον τον σεβασμό στον Ραζβάν. Με τον «Τσε» θα ήμασταν αλλά… Στην προκειμένη περίπτωση η… ψυχρασία αφορά τον ΠΑΟΚ! Ως εκ τούτου είμαστε κάθετοι πως αυτή η… ψυχρασία βλάπτει σοβαρά την υγεία του.

Δεν εμβαθύνουμε στο γεγονός. Δεν το αναλύουμε. Δεν το περνούμε ακτινογραφία. Δεν το μελετούμε καν. Από την στιγμή κατά την οποία υφίσταται, θεωρούμε απλά, πως δεν πρέπει να υφίσταται. Βλάπτει σοβαρά την υγεία του».