Στην αποστολή της Εθνικής Στίβου για το Ευρωπαϊκό του Μονάχου η Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής

Για τον τελευταίο χορό της φετινής χρονιάς στον ανοιχτό στίβο ετοιμάζεται η Δήμητρα Τσουκαλά και μαζί της και ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής!

Η νεαρή σπρίντερ θα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που θα λάβει χώρα στο Μόναχο της Γερμανίας στις 15-21 Αυγούστου!

«Μια ακόμη επιβράβευση για την πρωταθλήτρια μας, ύστερα από το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Σκυταλοδρομιών (Ερζερούμ, Τουρκία), το χρυσό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (Κραϊόβα, Ρουμανία), την 3η θέση στα 100μ. και τη 2η στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών», σχολιάζει ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του σε όλη την εθνική ομάδα!

Η Τσουκαλά αν και συνέβαλε στην πρόκριση της Εθνικής 4×100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κινδύνευε να μείνει εκτός αποστολής καθώς στην ομάδα θα προστεθούν αθλήτριες με διακρίσεις που δεν έλαβαν μέρος στην σκυτάλη. Μετά όμως από έναν αγωνα πρόκρισης που διοργανώθηκε στον Αγιο Κοσμά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Μελέτογλου αποφάσισε να πάρει όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές στην σκυτάλη.

Κάπως έτσι προστέθηκε το όνομα της Τσουκαλά στην τελική λίστα που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΕΓΑΣ και θα μας εκπροσωπήσει από την άλλη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Αναλυτικά όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου είναι τα εξής:

Γυναίκες
100 μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
200 μ.: Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ)
100 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος)
400 μ. εμπ. Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ)
Ύψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)
Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης), Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων)
Μήκος: Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ)
Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος)
Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης)
Σφυροβολία: Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων)
Ακοντισμός: Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος)
20χλμ.: Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ)
35χλμ. Βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας), Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΣ Ιλισός)
4Χ100 μ.: Σπανουδάκη, Αναστασίου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Πεσιρίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής), Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης), Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.)
4Χ400 μ.: Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (ΑΟ Ολυμπίας Πατρών), Γναφάκη, Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας), Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας)

Άνδρες
200 μ.: Παναγιώτης Τριβυζάς (ΠΑΟ)
Ύψος: Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ), Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων)
Σφυροβολία: Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)
35χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου)
4Χ100 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Τριβυζάς, Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ), Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΑΟ Κάλλιστος), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου).