Κόπηκαν από την Εθνική Νετζήπογλου, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Τανούλης και Μαντζούκας – Τους ευχαρίστησε ο Ιτούδης για τη συμβολή τους

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας 8 Αυγούστου, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους και τη συμβολή τους τους πρώτους παίκτες που αποχωρούν από την προετοιμασία.

Πρόκειται για τους τέσσερις «πρωτάρηδες», Αλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Ομηρο Νετζήπογλου, Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας και για τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Σλούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα συμμετάσχουν στα δύο πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Ισπανία, αύριο (9/8, 19.00) στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη (11/8, 20.30) στη Μαδρίτη.

Για τον Σλούκα αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την ομάδα στο ταξίδι για να κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στο ομαδικό με την επιστροφή της αποστολής από την Ισπανία.

Όσο για τον Παπαγιάννη συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα που ακολουθεί από την έναρξη της προετοιμασίας και παρακλουθείται διαρκώς από το ιατρικό επιτελείο.