Volley League: Από την Ρόδο στην Κρήτη ως βοηθός του Δεληκώστα ο Νίκος Αντωνιάδης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ως βοηθός του Κώστα Δεληκώστα θα μετακομίσει ο Ορεστιαδίτης προπονητής Νίκος Αντωνιάδης, όπως αναφέρει ο ροδιακός Τυπος.

Ο Νικος Αντωνιάδης είχε ριζώσει την τελευταια πενταετία στην Ρόδο, ως προπονητής τοπικών ομάδων του νησιού. Γεννήθηκε το 1976 στην Ορεστιάδα και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (2001) με ειδικότητα την Πετοσφαίριση και τα Βάρη.

Είναι μέλος του μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) και έχει συμμετάσχει σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια του. Έχει εργαστεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε διάφορα σχολεία και δημοτικά τμήματα. Ως αθλητής του βόλεϊ είχε σπουδαίες διακρίσεις με τον ΑΟ Ορεστιάδας καθώς και με την Εθνική Ομάδα Παίδων.

Κατα την παρουσία του στην Ρόδο και ιδίως στον τοπικο Φοινικα αλλά και πιο πριν στην Ροδίων Αθλησις, έδωσε προτεραιότητα στα αναπτυξιακά τμήματα. Έχει διατελέσει προπονητής στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον ΑΟ Νέας Βύσσας, ενώ έχει διατελέσει επίσης Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων, Παίδων – Εφήβων με εξίσου σημαντικές διακρίσεις.