Με υπογραφή Λογαρά ιδρύεται νέα ομάδα στο Τυχερό με στόχο την αθλητική «αναγέννηση» του χωριού σε πολλά σπορ

Πρόσφατα αναβίωσε στο ποδόσφαιρο ο ΑΟ Τυχερού και μάλιστα με γυναίκα πρόεδρο, αλλά δεν θα είναι η μόνη ομάδα του χωριού.

Στο Τυχερό που έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό βρισκεται στα σκαριά και η ίδρυση μιας ακόμα ομάδας που θα έχει συμμετοχή σε πολλά αθλήματα και το όνομα Αναγέννηση Τυχερού.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ακαδημίας της Νίκης Απαλού και της Αλεξανδρούπολης FC Παναγιώτη Λογαρά, ιδρύθηκε στο Τυχερό μια νέα ομάδα η οποία αναμένεται να έχει έντονη δραστηριότητα και συμμετοχή σε πολλά αθλήματα.

Από το λογότυπο που διέρρευσε μάλιστα, εικονίζονται το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ αλλά και ο στίβος, η κολύμβηση, το χάντμπολ, η ποδηλασία, το ταεκβοντό, η ιππασία, η ρυθμική γυμναστική, το πινγκ πονγκ και το τένις.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν απο τον ίδιο τον Παναγιώτη Λογαρά που μαζί με τον Γιάννη Μαγγίνα είναι οι μπροστάρηδες στην προσπάθεια ενώ η υπόλοιπη ομάδα στελεχών θα ανακοινωθεί μέχρι το Φθινόπωρο, οπότε και ο νέος συλλογος αναμενεται να πάρει σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Έντονη κινητικότητα στην Αναγέννηση Τυχερού για την δραστηριοποίησή της!!!
Λογαράς Παναγιώτης και Μαγγίνας Ιωάννης μπροστά και η υπόλοιπη ομάδα στελεχών βάζουν σε νέα βάση τα αθλητικά δρώμενα στο Τυχερό από το Φθινόπωρο!!!!!
Σύντομα περισσότερα!!!!!