Γ’ Εθνική: Διέρρευσαν οι πρώτες δύο μεταγραφές της Καβάλας στην μετά Χαντιτάγκι εποχή

Ο τερματοφύλακας Χρήστος Σιαματάς και ο επιθετικός Κώστας Σαλπιγγίδης πρέπει να θεωρούνται οι δυο πρώτες μεταγραφές της Καβάλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σιαματάς επιστρέφει στο ρόστερ του ΑΟΚ όπου ήταν στέλεχος από το 2019 έως το 2021. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου. Μαζί με τον Παπαποστόλου θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων του ΑΟΚ.

Ο Σαλπιγγίδης πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ` Εθνική με το ΜΑ Ορφανίου. Έχει επίσης θητεία στη Γ` Εθνική με τον Αετό Οφρυνίου. Πολύ καλός σκόρερ με παρουσία ακόμη στον Φρίξο Ελευθερούπολης και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Το πιθανότερο το Σαββατοκύριακο που έρχεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές, όπως αναφέρει η “Πρωινή”. Δύσκολη η περίπτωση επιστροφής του Παντεκίδη, όχι απίθανη. Παίζει και η επιστροφή του Αδαμάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Ρόδο.

Εν τω μεταξύ η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου, ενώ πριν θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις. Σε διοικητικό επίπεδο αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής που θα αποτελείται από παλαίμαχους του ΑΟΚ, από μέλος της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και πρόσωπα κοινής αποδοχής.