Super League 2: Το καλύτερο μπακ της περσινής σεζόν τον Φεϊζή Χασάνογλου κρατά τα επόμενα δυο χρόνια ο Μακεδονικός!

Τον Φεϊζή Χασάνογλου θα έχει στις τάξεις του και την επόμενη σεζόν ο Μακεδονικός μετά την καταπληκτική σεζόν που είχε ο 22χρονος πλάγιος μπακ.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού για τον αγαπημένο πλέον Φει: «Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φεϊζή Χασάνογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον και τελικά την επιλογή των «πρασίνων» πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έχοντας ξεχωρίσει ήδη από τις εμφανίσεις του με τις ομάδες «Κ» της Ξάνθης, ο Χασάνογλου μεταπήδησε στον Ορφέα Ξάνθης όπου και συγκέντρωσε, με την απόδοση του, όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρόσωπο του, κατακτώντας μάλιστα και πρωτάθλημα στη Γ Εθνική τη σεζόν 2020/21. Το ίδιο επίτευγμα επανέλαβε κατά την περυσινή σεζόν και ως ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, κερδίζοντας μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την επιστροφή στην Betsson Super League 2!»